Полицията в Охрид е открила извършителя на вандалския акт срещу българския културен

...
Полицията в Охрид е открила извършителя на вандалския акт срещу българския културен
Коментари Харесай

Установен е мъжът, вилнял в българския център в Охрид! Полицията само “беседвала“ с него

Полицията в Охрид е разкрила причинителя на вандалския акт срещу българския културен център в Охрид. Той е 47-годишен мъж с букви Г. И. 
Прочетете още
„ Вчера в полицейското ръководство в Охрид е извършена сказка с него, при която е открито, че той е причинител на закононарушението „ разваляне “, осъществено върху рекламно пано с надпис „ Цар Борис III “. То е над постройката от сдружението, намираща се в комерсиалния център „ Амам “ на бул. „ Македонски просветители “ в Охрид “, споделят от полицията.

След консултация с прокуратурата, полицията изпрати известие до сдружението, че закононарушението би трябвало да се преследва по частен иск.

Както TrafficNews.bg заяви, българският клуб бе атакуван от въоръжен локален жител. Посегателството е станало през вчерашния ден към 14:00 часа.

По роман на свидетел, мъжът въоръжен с тежък предмет – бухалка или винкел, нахлул в българския клуб и почнал да крещи „ фашисти ”. Той е скъсал табелата на клуба, а по-късно е почнал да удря и разрушава обзавеждането на клуба. Хората вътре са запазили хладнокръвие и не са предизвикали мъжа. Няма потърпевши от случая.

Клубът на публично записаното преди една година българско културно съдружие бе открит едвам преди 6 дни. На церемонията имаше няколко стотин деятели на опозиционните партии, които стачкуваха с антибългарски плакати и скандираха, че цар Борис III е " фашист ", а българите „ татари ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР